Tuintjes en Poffertjes: Buurtbewoners denken mee over grasvelden in Tweelingenstraat

In samenwerking met de gemeente Dordrecht en de Tussentuin worden de grasvelden in de Tweelingenstraat opnieuw ingericht. Het ontwerp is grotendeels klaar en de graafmachines zijn al aan het werk, maar er zijn nog twee open plekken welke we samen met de bewoners willen invullen. Afgelopen vrijdagavond 8 maart 2024 kwamen we samen om het ontwerp te delen met de bewoners en input op te halen.

Input ophalen

Het was een leuke avond met poffertjes en advies van de werknemers van de Tussentuin die weten hoe je een tuin mooi maakt. De buurtbewoners deelden hun voorkeuren en suggesties. We praatten over ideeën zoals een moestuin, picknicktafels of een tafeltennistafel. Uiteindelijk zijn er twee ideeën voortgekomen uit deze avond. 

Praat mee

En nu, is het tijd om uw mening over de ideeën uit te spreken. Wat vindt u van een moestuin en een chillplek? Op de website doemeedordrecht.nl/tweelingenstraat kunt u alles lezen over het ontwerp en kunt u uw mening geven. Let op, alleen de bewoners van de Tweelingenstraat mogen meebeslissen over het groen.