Een bedrijfsruimte huren

Bent u ondernemer en op zoek naar een winkel, kantoor of bedrijfsruimte? Dan bent u bij Trivire aan het goede adres. Trivire verhuurt namelijk op diverse locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht winkels, kantoren en bedrijfsruimten.

Veel gevraagd over Bedrijfsruimte

Welke bedrijfsruimten zijn er op dit moment beschikbaar?

Algemeen

Kijk onder Aanbod of neem contact op met de afdeling Zakelijk Beheer. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 078 633 16 00 of via zakelijkbeheer@trivire.nl.

Verhuurt Trivire ook bedrijfsruimten?

Algemeen

Ja, Trivire verhuurt op diverse locaties in Dordrecht , Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht bedrijfsruimten, kantoren en winkels. Bijvoorbeeld in de Vleeshouwersstraat en de Voorstraat (Dordste binnenstad). Heeft u interesse in één van onze bedrijfsruimten of wilt u meer weten over ons aanbod? Kijkt u dan onder Aanbod welke ruimten er op dit moment beschikbaar zijn. En wilt u zich meteen inschrijven voor een bedrijfsruimte? Vult u dan het formulier Bedrijfsruimte.

Hoe kom ik in aanmerking voor een bedrijfsruimte?

Algemeen

Heeft u interesse in één van onze bedrijfsruimten of wilt u meer weten over ons aanbod? Kijkt u dan onder Aanbod welke ruimten er op dit moment beschikbaar zijn. Om voor een bedrijfsruimte in aanmerking te komen moet u in ieder geval ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Wilt u zich meteen inschrijven voor een bedrijfsruimte? Vult u dan het formulier Bedrijfsruimte in.

Ik heb aanpassingen gedaan in de bedrijfsruimte. Krijg ik daar een vergoeding voor?

Algemeen

Dat is niet vanzelfsprekend. Neemt u hiervoor contact op met de medewerker Zakelijk Beheer. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 078 633 16 00 of via zakelijkbeheer@trivire.nl.

Ik wil de huur van mijn bedrijfsruimte opzeggen. Wat is mijn opzegtermijn?

Algemeen

Uw opzegtermijn is bij het aangaan van de huurovereenkomst met u afgesproken. U vindt deze dan ook in de huurovereenkomst. Als u de huur van een bedrijfsruimte wilt opzeggen, moet u zich houden aan de in de huurovereenkomst afgesproken opzegtermijn. U kunt de huur schriftelijk opzeggen. Als er meerdere vertegenwoordigers van uw bedrijf zijn, ondertekenen alle vertegenwoordigers de huuropzegging. Vermeld in uw opzegging duidelijk uw contactgegevens. Als u uw huuropzegging per e-mail stuurt, is deze alleen geldig wanneer u een scan van de ondertekende huuropzegging meestuurt.

Uw opzegging kunt u sturen naar:

Trivire Postbus 8008

3301 CA Dordrecht

U kunt uw opzegging natuurlijk ook persoonlijk afgeven bij ons kantoor aan de Callistolaan 2 in Dordrecht.

Ik heb de huur van mijn bedrijfsruimte opgezegd. Wat moet ik nu nog doen?

Algemeen

Als u de bedrijfsruimte heeft opgezegd, maken wij een afspraak met u voor een eerste opname van de bedrijfsruimte. De ruimte hoeft voor de inspectie niet leeg te zijn. De mutatieopzichter loopt de bedrijfsruimte door en geeft aan hoe u de ruimte moet opleveren. Van de vooropname wordt een rapport gemaakt. Trivire kan die eventuele werkzaamheden voor u uitvoeren. In het rapport staat hoeveel dat kost. Onze mutatieopzichter maakt ook een afspraak met u voor de eindopname van de bedrijfsruimte. Tijdens de eindopname moet de bedrijfsruimte wel leeg zijn.

Als u spullen wilt overnemen dan kunt hiervoor contact opnemen met de medewerker Zakelijk Beheer. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 078 633 16 00 of via zakelijkbeheer@trivire.nl.

Ik weet wel iemand die mijn bedrijfsruimte over wil nemen. Kan ik die persoon voordragen?

Algemeen

Neemt u hiervoor contact op met de medewerker Zakelijk Beheer. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 078 633 16 00 of via zakelijkbeheer@trivire.nl.

Voor welke doeleinden zijn de bedrijfsruimtes geschikt?

Algemeen

Onze bedrijfsruimtes zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als kantoor, winkel, huisartsenpraktijk, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of recreatieruimte. Wel moet u rekening houden met het bestemmingsplan van de gemeente. Heeft u interesse in één van onze bedrijfsruimtes of wilt u meer weten over ons aanbod? Kijkt u dan onder Aanbod welke ruimtes er op dit moment beschikbaar zijn. En wilt u zich meteen inschrijven voor een bedrijfsruimte? Vult u dan het formulier Bedrijfsruimte in.

Kan ik de huuropzegging van mijn bedrijfsruimte annuleren?

Algemeen

Dit hangt van de situatie af. Neem hiervoor contact op met de afdeling Zakelijk Beheer van Trivire via telefoonnummer 078 633 16 00 of via zakelijkbeheer@trivire.nl.